Danski dan energetske efikasnosti

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se u utorak 6. novembra 2012. godine održati konferencija „Danski dan energetske efikasnosti“ u Privrednoj komori Srbije , koju organizujemo u saradnji sa Ambasadom Kraljevine Danske u Beogradu.

 

Danska je jedan od svetskih lidera u energetskoj efikasnosti kada je u pitanju kako politika uštede i racionalne potrošnje energije tako i proizvodnja energetski efikasnih uređaja i komponenti. Iskustvo Danske može biti dragoceno za Srbiju na njenom putu ka uspostavljanju energetski efikasnog energetskog sistema. Značajne uštede mogu biti ostvarene kako na nivou države tako i na nivou pojedinaca, domaćinstava i firmi.
Danske firme će predstaviti konkretna rešenja za postizanje energetske efikasnosti kroz panel diskusiju o primerima dobre prakse. Takođe će se voditi dijalog između panelista i publike u cilju postizanja što bolje diskusije U popodnevnom delu konferencije održaće se B2B sastanci sa predstavnicima danskih firmi Grundfos, Danfoss, Velux, Rockwool i Termonet.
Pozivamo Vas da učestvujete na „Danskom danu energetske efikasnosti“
koji će se održati 6. novembra 2012. god. u Privrednoj komori Srbije,
Resavska 15, Sala 1, sa početkom u 10,00 časova

Ispred Ambasade Kraljevine Danske u Beogradu, skupu će se obratiti Nj.E. Mete Kjul Nilsen. Uvodni govor održaće g-đa. Zorana Mihajlović, Ministarka energetike, razvoja i životne sredine u Vladi Republike Srbije. Predstavnik danske Agencije za energetiku, koja je deo danskog Ministarstva za klimu, energetiku i građevinu, g. Renato Ezban, održaće prezentaciju o energetskoj efikasnosti u Danskoj. U panel diskusiji učestvovaće privrednici iz velikih danskih kompanija koje posluju na srpskom tržištu u sektoru energetske efikasnosti.

Poziv Danski dan energetske efikasnosti.pdf