Sinergijom partnera juga Srbije do razvoja klastera na Balkanu

Trka za Leskovac!!! Svi koji 'brzo trče' preduzetničke staze su dobro dosli da zajedno stvaramo preduzetničko društvo na jugu Srbije sa centrom u Malom Mančesteru!

U sredu 23.8.2017.godine potpisan je partnerski sporazum o saradnji izmedju Visoke poslovne skole u Leskovcu, EpusLe / Klastera Aktivator za podrsku omladinskom preduzetnickom zaposljavanju i niske Kuće klastera. Opšti cilj partnerstva je doprinos klasterski zasnovanom ekonomskom razvoju u južnoj Srbiji kroz ostvarenje specifičnog cilja a to je uspostavljanje i razvoj Trening centra za preduzetničko zapošljavanje mladih i razvoj klastera u Srbiji i na Balkanu. Svečanom otvaranju Trening centra prisustvovaće visoki diplomatski predstavnici iz zemlje i inostranstva u oktobru ove godine sa ciljem dobijanja podrske domaće i medjunarodne podrske za izgradnju kapaciteta klastera u skladu sa EU metodilogijom i politikama o razvoju klastera.


Parnerstvom VPSL, EpusLe i Kuća Klastera do Trening centra za preduzetnicko zaposljavanje mladih i razvoj klastera u juznoj Srbiji i na Balkanu