• IMG_5171.jpg
  • IMG_5130.jpg
  • IMG_5475.jpg
  • IMG_5022.jpg
  • IMG_5176.jpg

The 2nd Danube Financing Dialogue taking place on 24th and 25th January 2013

After the successful premiere of the 1st Danube Financing Dialogue at the Austrian Central Bank (OeNB), the Priority Area 10 Coordinator of the City of Vienna is now proud to host the second event in the series. The Danube Financing Dialogue provides a unique opportunity for project promoters of Small and Medium Enterprises and financiers to discuss vital issues related to financing promising projects in the Danube Region.

Read more...

Medjunarodni sajam ekologije,energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, SEEE

Kuca Klastera Vas poziva na Medjunarodni sajam ekologije,energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, SEEE. Sajam će se održati u Nišu, maja 2013. godine.

Sajam izaziva veliko interesovanje, kako stručne javnosti, tako i potencijalnih izlagača iz čitave zemlje i inostranstva. Biće nam drago da se  i Vi pridružite učesnicima II MEĐUNARODNOG SAJMA  SEEE  u Nišu.

Detaljne informacije o Sajmu nalaze se ovde.


Za sve dodatne informacije i sugestije www.sajamseeenis.com.

Podrška EU za mala i srednja preduzeća

U ovkiru projekta "Program integrisane podrške inovacijama" pokrenut je program za Unapređenje inovacija koji treba da pruži besplatnu obuku i trening u oblasti inovacija malim i srednjim preduzećima u Srbiji.

Read more...

SIEPA - Javni poziv za dodelu bespovratnih finansijskih sredstava za direktne investicije

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) raspisala je 17. po redu Javni poziv za dodelu bespovratnih finansijskih sredstava za direktne investicije privrednim društvima koja realizuju investicione projekte u proizvodnom sektoru, sektoru usluga koje mogu biti predmet međunarodne trgovine ili strateške projekte iz oblasti turizma.

Read more...

Dan srpskog IT-ja u Nemačkoj

Vojvođanski IKT klaster, ICT Network i NiCAT klasteri, u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ, Steinbeis Europe Zentrum i drugim partnerima iz Srbije i Nemačke pokrenuli su inicijativu za poslovni dijalog u oblasti informacionih tehnologija (IT) između srpskog i nemačkog IT sektora. U okviru te inicijative biće organizovani poslovni susreti u Štutgartu, 21. februara, 2013. godine.

Read more...