Zajedničke klasterske aktivnosti Srbije i Bugarske

U Sofiji je 19. septembra 2012. godine održan drugi sastanak srpske i bugarske delegacije na temu zajedničkog razvoja klastera, a u cilju približavanja klastera i organizacija koje ih podržavaju, na Balkanu.

Opširnije...

SACEN PREPORUČUJE NAJBOLJE

Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva - SACEN INTERNATIONAL i Udruženje ugostiteljskih i turističkih poslenika traga za uspešnima kako bi ih predstavili javnosti. Sertifikatom “SACEN PREPORUČUJE NAJBOLJE ” kao garancija kvaliteta i ZLATNU PLAKETOM za rezultate u ugostiteljsko turističkoj privredi, ţelimo da najbolje podstaknemo na dalje uspešno poslovanje, a time i ojačamo privredne baze Srbije i smanjenje broja nezaposlenih.

Opširnije...

Kreće druga sezona emisije" Kuća klastera"

Poštovani partneri i prijatelji klastera ,

 

Sa velikom radošću vas obaveštavamo da sutra, 14.09.2012. sa emitovanjem kreće druga sezona emisije „Kuća klastera“. Emisija će biti prikazivana na talasima TV5 u terminu - petak, 17.30h, sa reprizom u utorak odmah nakon jutarnjeg programa.

Opširnije...

Intervju sa Ambasadorkom Kraljevine Danske u Srbiji, gospođom Mette Kjuel Nielsen, Magazin Biznis

Magazin Biznis u poslednjem broju objavljuje intervju sa Ambasadorkom Kraljevine Danske u Srbiji, gospođom Mette Kjuel Nielsen.

Opširnije...

Intervju sa Predsednicom Saveta za klastere PKS i direktorkom Kuće klastera, mr Dankom Milojković u časopisu Ekonometar

U najnovijem, 93. broju časpisa Ekonometar, „kompasa“ za sve čitaoce zaiteresovane za informacije iz realnog ekonomskog života, na pet strana nalazi se intervju sa predsednicom Saveta za klastere PKS i direktorkom Kuće klastera, mr Dankom Milojković.

Opširnije...