TRKA ZA PREDUZETNIČKI JUG JE POČELA PRIDRUŽITE SE KUĆI KLASTERA

Članstvom u KUĆI KLASTERA podržavate projekat "TRKA ZA PREDUZETNIČKI JUG SRBIJE" koji se sprovodi iz entuzijazma Tima Kuće klastera i partnera, a zasniva se na znanju, poverenju, poštovanju i saradnji.

Udruženi možemo više!

Neke od aktivnosti u ovom projektu su:
- Radionice o đačkom preduzetništvo
- Trening centar za omladinsko preduzetnistvo i klastere doniran Visokoj poslovnoj skoli u Leskovcu od Kuće klastera, izlazne strategije Ledib programa
- Poslovni susreti privrednika izvozne orijentacije sa atašeima za trgovinu Ambasada u Beogradu 
- Novogodisnji paketici "Kupujte proizvode juga Srbije, hranite se zdravo, negujte tradiciju, volite svoju zemlju" dodela deci malih privrednika 28.12.2017.od 14h u Kući klastera u Nišu
- Biznis klaster klub sastanak o energetskoj efikasnosti 18.12.2017.u 14h u Kući klastera u Nišu

Članstvom ostvarujete popust na usluge knjigovodstva i finansijskog savetovanja, mogućnost učešća u projektima prekogranicnog i transnacionalnog povezivanja, učešće u Biznis klaster klubovima u Nišu i drugim poslovnim događajima (sajmovima, izložbama, obukama)...

Udruženi možemo kreirati bolje poslovno okruženje na jugu Srbije 

Kuća klastera “BBS ClusNet” u Upravnom odboru TCI

Kuća klastera, inicijator i koordinator Balkansko Crnomorske mreže klastera BBS ClusNet je organizacioni član Global TCI Network  - Instituta za konkurentnost, inovativnost I klastere sa sedištem u Barseloni. Jedan od članova Upravnog odbora  TCI je Docent Dr Danka Milojkovic, direktor Kuće klastera iz Niša i menadžer BBS ClusNet. Ona je izabrana na Generalnoj skupštini TCI u Montereju, Meksiko 2014.godine I re-izabrana na XX Globalnoj TCI konferenciji u Bogoti u Kolumbiji novembra ove godine.

Informacije o zadacima i aktivnostima Dr. Milojković u UO TCI dostupne su samo na engleskom jeziku. Unapred hvala na razumevanju.

Štedeći ENERGIJU povećajte PROFITABILNOST biznisa

Kaster menadžer "Klastera energetske efikasnosti juga Srbije" gospodin Najdan Vojinovic je za Vas pripremio prezentaciju da štedite i zaradjujete.
Preduzeće KOLERIKO iz Niša i Vaska Vasic će Vam ispričati kako rade pametnu izolaciju i ostale građevinske zahvate da Vam bude toplije, a da manje platite i više uložite u razvoj svog posla umesto u EPS..

Vidimo se na "Klaster biznis klubu" 
u ponedeljak 18.decembra od 14h
u Kući klastera ul. Gen.Milojka Lesjanina 52 Niš. Provedite pametno vreme pre povečerja uoči najveće Srpske slave Sv. NIKOLE

Mreža kao most između kompanija, zemalja, kontinenata i vekova u oblasti konkurentnosti, kolaboracije i inovativnosti

Nakon uspešno realizovane jubilarne XX Global TCI  Network konferencije u Bogoti, iduće godine u martu biće održana regionalna TCI European konferencija klastera u Sofiji i u oktobru svetska Global TCI Network konferencija u Torontu.
Na Generalnoj Skupštnini TCI Network u Bogoti za novog člana Borda direktora izabran je Prof. dr Geunwoo Ryu, Keimyung Colleague University Daegu J.Koreja, reizabrana Doc. dr Danka Milokovic, Balkanska Kuća klastera Niš Srbija i reizabran na poziciji predsednika organizacije prof. dr Christian Ketels, Harvard Business School Boston SAD.

Tekst u celosti je dostupan samo na engleskom. Unapred hvala na razumevanju.


RADIONICE O ĐAČKOM PREDUZETNIŠTVU

Poklonite svom đaku mogućnost da bude svom na svome u svojoj zemlji.

"Kako do poslovne ideje i sopstvenog biznisa" radionica za učenike 7.i 8.razreda i srednjih skola u Nišu, po modelu dansko-srpske Kuće klastera od 23.novembra.

Prijave u toku na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli   ili tel 065 52 07 121.
Broj mesta ograničen (15).

Preduzetničkom kulturom do mladih u Srbiji!